Over ons

Veld Techniek is opgericht in 2017 gestart als Energie Adviseur conform de NTA 8800 EPA-woningen. Sinds 2022 zijn wij ons ook gaan richten op het gebied van warmtepomp- en aircotechniek. In 2023 zijn wij gecertificeerd voor werken met F-Gassen v(BRL 100) via Bureau Veritas.

Ons verhaal

Energiebesparing & klimaattechniek 

Sinds 2017

Sinds 2017 is Veld Techniek actief in de energietransitie. Dit begon met energieadvies voor woningen en met het maken van energielabels conform de EPA. Daarbij merkten wij al heel snel dat er behoefte is in de markt naar gedegen advies over energiebesparing en het verminderen van gasverbruik.

In 2021 zijn wij gestart met het optimaliseren van CV ketels en waterzijdig inregelen van installaties om het energieverbruik te beperken en het comfort te verhogen, door deze optimalisatie werd al snel 10% aan energiekosten gereduceerd.

Naast energiereductie kwam er steeds meer aandacht voor het fenomeen warmtepompen en elektrisch verwarmen. Wij zijn ons toen ook gaan richten op het inbedrijfstellen van koeltechnische apparaten zoals warmtepompen. Om de CV installateurs te helpen bij de installatie van warmtepompen bieden wij de service om deze koeltechnisch in bedrijf te stellen.

Energiebesparing en
Klimaattechniek

Door ons werk als energieconsultent binnen de Energielabel Advisering zijn wij in aanraking gekomen met de koeltechniek en warmtepomp techniek. Aangezien een airco/luchtwarmtepomp een bewezen methode is om veel gas te besparen wordt dit de laatste tijd veel toegepast.

Om onze klanten beter te kunnen bedienen zijn wij opgeleid en volledig gecertificeerd om koeltechnische handelingen te mogen uitvoeren.

Airco

  • Verwarmen en koelen
  • Gecertificeerd koelmonteur
  • Bewezen energiebesparing
  • Storingen en onderhoud
  • Levering vaak binnen 1 week

Warmtepomp

  • Gasloos of hybride
  • Gecertificeerd koelmonteur
  • Bewezen energiebesparing
  • Storingen en onderhoud
  • Levering binnen 1 á 2 week
Klanten over ons

Ik heb onlangs een airconditioner laten installeren door dit bedrijf en ben erg tevreden over de service. Het team was professioneel en deskundig en de installatie verliep snel en zonder problemen. Zeker een aanrader!

Emma van Dijk

Ik nam contact op met dit bedrijf voor een routine-onderhoud van de airconditioner en ze boden uitstekende service. De installateur was vriendelijk en op tijd. Hij heeft mijn airco grondig geïnspecteerd en schoongemaakt en heeft zelfs advies gegeven over hoe de efficiëntie van het systeem kon worden verbeterd. Ik zal in de toekomst zeker weer gebruik maken van dit bedrijf.

Sofie van den Berg

Afgelopen winter heb ik een warmtepomp laten installeren door dit bedrijf. Het team was snel en de prijs betaalbaar. Ze gaven zelfs tips over het onderhoud van de pomp voor optimale prestaties én een lagere energierekening. Ik ben zeer tevreden.

Daan van der Meer

Voor ons installatiebedrijf moesten een aantal warmtepompen in bedrijf worden gesteld. Wij hadden de nodige expertise zelf niet in huis, dus hebben we Veld Techniek ingeschakeld. De specialist was gedurende het hele proces erg professioneel en communicatief. Ik zou dit bedrijf zeker ook aanraden aan andere installateurs die zelf niet over de juiste certificering beschikken om met f-gassen te mogen werken.

Ruben Bakker

Adres

Oosterhavenstraat 29C
9711 SB Groningen

Telefoon

06-43694624

Email

info@veldtechniek.nl

×